afiliati

miercuri, 4 august 2010

Programe de afiliere

Ce este PayPal?


Serviciul oferit de PayPal.com functioneaza ca un cont bancar, singura diferenta este ca printr-un cont Paypal totul se realizeaza electronic, din fata calculatorului, prin intermediul unei conexiuni la Internet. Un utilizator care isi deschide un cont Paypal si il poate "incarca" cu o anumita valoare, pentru acest lucru folosindu-se de un card bancar compatibil cu platile online. Banii vor fi retrasi din contul traditional si mutati in cel electronic. Este important de stiut ca aceasta operatiune nu presupune nici o extrataxa, transferul banilor fiind in sine o plata online, bancile din intreaga lume avand comision 0. Folosirea platilor pe site-uri web din contul PayPal reduc la minimum posibilitatea fraudelor in defavoarea utilizatorului.Romanii au anumite reticente fata de folosirea cardurilor pe site-uri, iar PayPal le vine in ajutor pentru ca folosind acest serviciu nu-si vor mai divulga mereu datele personale.

In plus, veti castiga 0,5% de la persoanele care se inscriu sub referinta d-voastra. Chiar daca nu-l folositi ca sa primiti banii castigati pe internet prin diferite metode, cu siguranta ii veti gasi utilitate si in alte situatii.
Daca nu ai cont PayPal,fa-ti unul! Click pe banner!

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

M-am gandit ca e util, datorita faptului ca instructiunile vazute in general pe site-uri sunt de obicei in limba engleza si deci,mai putin accesibile celor neinitiati. Asadar, un mic tutorial paypal.

Cateva lucruri pe care ar trebui sa le stiti:

La ce-mi trebuie mie un cont paypal?

Simplu, la multe. Multe servicii de advertising platesc prin paypal, daca te ocupi de web design, programare sau afaceri pe internet in general multi vor dori sa-ti plateasca pe paypal, mai ales strainii.

De ce trebuie sa-mi verific contul?

Nu trebuie neaparat, dar multe firme de hosting, magazine online, registeri de domenii accepta plata prin paypal doar daca ai contul verificat. In plus daca ai contul verificat poti retrage bani de pe paypal pe cardul tau.

Cum imi verific contul? Ce inseamna sa ai un cont verificat?

Verificarea contului e o de procedeu de securitate.

Cum iti verifici contul? Urmeaza pasii:

1. Iti faci un card care sa fie pe acelasi nume cu contul de paypal. Cardul e preferabil Visa Electron, in nici un caz Maestro ,MasterCard sau alte..
2. Depui 2 - 3 Euro pe card. (Vei avea nevoie doar de 1.5 dar sunt diverse comisioane).
3. Te loghezi in contul tau de paypal, mergi la Profile > Add or Edit Credit Card apoi dai "Add Credit Card, adaugi datele cardului. Ti se vor lua 1.5 Euro (aproximativ 6,5 RON)de pe card,acesti bani sunt pentru verificarea contului si cardului tau,daca totul este corect PayPal iti returneaza acesti bani in contul tau de PayPal .
4. Acum trebuie sa suni la departamentul carduri de la banca la care ti-ai facut cardul sau sa mergi personal la banca si le ceri celor de-acolo ultimele 4 cifre din numarul tranzactiei de 1.5 Euro din extrasul de cont din luna in care ai facut tranzactia cu PayPal.
5. Mergi inapoi la paypal si adaugi cele 4 cifre terminand astfel procesul de verificare.

UN SFAT!
Cand va inregistrati nu dati nume fictive. Cand adaugati un card puteti modifica doar prenumele detinatorului cardului, numele de familie fiind cel de la inregistrarea in paypal. Asadar, puteti folosi si cardul mamei, al tatalui daca aveti acelasi nume de familie.

Am contul verificat, ce e nou acum?

Pai cum spuneam acum poti sa platesti in unele locuri in care nu puteai si poti sa retragi bani din contul tau de paypal pe cardul cu care ti-ai facut verificarea (sau pe altul adaugat ulterior).

Cum retrag bani pe card de pe contul meu paypal?

Te loghezi pe paypal.com, odata logat mergi la "Withdraw" de la My Account, acolo selectezi "Withdraw founds to your card.", selectezi balanta (poti avea de exemplu 50 de USD si 100 de EUR in cont, selectezi din care sa-ti ia), apoi scrii suma pe care vrei sa o transferi, alegi cardul, dai "Confirm" si asta este.

E deja seara si nu am bani pe card! Ce fac?

Tranzactia dureaza, de obicei 2-5 zile dar se intampla sa dureze si mai mult(8 zile). Asa ca nu te impacienta. Ia-ti un ragaz de 8 zile. Se mai poate intampla, in cazul in care ai si card de valuta atasat la cardul normal, sa-ti intre intr-un cont separat si sa fii nevoit sa mergi la banca cu cardul de valuta si sa ridici tu banii.

Am contul limitat in verificari. Ce fac?

Daca circula mai mult de 1300 USD prin contul vostru de paypal trebuie sa faceti ceva in plus, e o procedura standard. Daca e in verificari va trebui sa faceti mai mult. Aveti nevoie de o dovada a idenditatii si a adresei pe care ori le scanati si le trimiteti prin internet, ori prin fax.
Eu recomand FAX-ul (e mai bine si pentru ei, se rezolva mai repede). Ce trimiteti? Eu am trimis PRIN FAX copia buletinului si o copie de la o factura din ultimele 6 luni de curent.  Recomand aceeasi procedura.
Pentru mai multe detalii vezi lista cu link-uri utile!




Ce este Moneybookers ?


Moneybookers este una dintre cele mai ieftine metode de trimitere si primire a banilor oriunde pe mapamond. Moneybookers reprezinta un sistem de plata electronica sigura si comoda. Mai mult de 3,5 milioane clienti si peste 10 000 de comercianti.





Moneybookers este un instrument care permite trimiterea si primirea banilor prin email, in siguranta si instantaneu. Puteti trimite bani de pe cardul de credit, puteti transfera spre si dinspre contul dvs. bancar. Folositi Moneybookers oricand aveti nevoie sa trimiteti bani cuiva (stingerea unei datorii catre un prieten, plati si licitatii online...) sau cand cineva doreste sa va trimita bani. Moneybookers permite oricarui utilizator cu o adresa de email sa faca plati online eficiente si in siguranta – in timp real!
Folosim Moneybookers pentru a:

• Trimite bani prin email de pe cardul sau din contul dvs. bancar
• Face achizitii online
• Incasa bani prin email

De ce Moneybookers?


In primul rand pentru usurinta de realizare a platilor online prin Moneybookers.

• Odata inregistrat la Moneybookers, tot ceea ce aveti nevoie pentru a face plati este o adresa de email si o parola.
• Puteti trimite bani in toata lumea catre oricine are o adresa de email – chiar si daca destinatarul nu are un cont Moneybookers.


Care sunt avantajele utilizarii Moneybookers?


• Siguranta: cu Moneybookers, nu mai sunteti nevoit sa va expuneti informatiile cardului bancar de fiecare data cand faceti operatiuni online. Moneybookers poate procesa platile in siguranta pentru dvs.
• Comoditate: cu Moneybookers, pentru a trimite bani, tot ceea de ce aveti nevoie este adresa de email a destinatarului.
• Rapiditate: cu Moneybookers, puteti initia si accepta plati in timp real.
• Fara granite: Moneybookers este cea mai convenabila si ieftina cale de a trimite bani peste hotare.

In plus Moneybookers ofera un program de referinte pentru clientii recomandati.
Cu cat sunteti platiti? 30% din taxa de transfer !
Se vor lua în calcul toate taxele viitoare de “Trimitere bani” ale celor recomandaţi de dvs., inclusiv taxele din plăţi la furnizori.
Venitul dvs. cuvenit va fi încărcat în contul Moneybookers printr-o plată zilnică.

Taxe Moneybookers


Inregistrare: GRATIS
Incarcare Bani din Banca: GRATIS
Incarcare Bani de Pe Cardul De Credit: 1.9%
Trimitere Bani: 1% (pana la € 0.50)
Primire Bani: GRATIS
Solicitare Bani: GRATIS
Retragere Bani in Banca: € 1.80 taxa fixa
Retragere Bani pe CEC: € 3.50 taxa fixa

Tranzactii de trimitere Bani

Taxe Moneybookers pentru Romania:

INCARCARE BANI - GRATIS
RETRAGERE BANI - 1.80 EUR
Daca nu ai cont pe Moneybookers,fa-ti unul aici.



Paid2youtube

Paid2YouTube.com

Esti platit cu:
- 0.01$ pentru fiecare video vizualizat direct de catre tine si 0.005$ pentru fiecare video vizualizat de un referral;
-0.10$ pentru fiecare comentariu facut de tine si 0.01$ pentru comentariul unui referral;
-0.35$ pentru fiecare subscriere(inregistrare)a ta si 0.10$ pentru a unui referral;
Ai posibilitatea sa inscrii un numar nelimitat de referrali.
Plata se face prin PayPal,la o suma minima de 10$.


tu.ro

tricouri


Tricouri,cadouri,jucarii de la tu.ro

Aveti posibilitatea sa faceti reclama la tricouri pe site-ul dumneavoastra, puteti alege un banner din pagina de bannere, puteti sa faceti reclama in newslettere, tot ce va trece prin cap (in afara de spam).

Acestuia i se pune un cookie care va identifica, care expira in 1 an si username-ul refferer-ului este inregistrat in baza de date pentru clientul respectiv (daca isi face sau are deja cont). Deci, chiar daca se intoarce sa cumpere a doua zi sau peste 11 luni, creditul pentru vanzare va fi atribuit dumneavoastra .

Plata se face prin ordin de plata sau cash la o suma minima de 60 lei pe data de 7 a lunii.

Daca vrei sa devii afiliat cu tu.ro inscrie-te aici


VigLink


Afiliere Viglink


Daca unul dintre vizitatorii site-ului d-voastra da un click pe un produs sau serviciul oferit de un partener al retelei de afiliere si in final il cumpara veti castiga un comision.
VigLink retine 25% din comisionul d-voastra.VigLink a negociat comisioanele cu fiecare din cei peste 12500 de parteneri,astfel ca d-voastra veti castiga mult mai mult chiar si dupa ce Viglink isi va fi luat comisionul.

Referral Program


Acest program permite si inscrierea de referrali.Dacă vă referiţi un editor la VigLink, veti câştiga o taxă de sesizare egală cu 10% din comisioanele pentru primul an. Veniturile referralilor nu vor fi afectate. Orice link-ul vă creaţi pe un site cu VigLink este instalat automat activ în programul de sesizare a referralului.
Mai multe detalii afli aici.
Daca vrei sa te inscrii click pe banner...
  VigLink banner


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu